Savjet mladih Virovitičko-podravske županije održao redovnu godišnju sjednicu

Članovi Savjeta su jednoglasno usvojili Izvješće o radu za 2017. godinu koje je predstavila predsjednica Savjeta mladih Sanja Sudar. Članovi Savjeta su jednoglasno usvojili Izvješće o radu za 2017. godinu koje je predstavila predsjednica Savjeta mladih Sanja Sudar na redovnoj sjednici Skupštine Savjeta mladih VPŽ, na kojoj je nazočio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Neki od važnijih projekata koji su provedeni u 2017. godini su panel rasprava „Poslovne ideje mladih“ koju Savjet mladih već tradicionalno organizira s mladim poduzetnicima, sudjelovanje na 4. i 5. Koordinaciji županijskih savjeta mladih s naglaskom na jačanje uloge mladih u kreiranju politika za mlade i sudjelovanje u pitanjima koja ih se tiču, sudjelovanje na Nacionalnoj konferenciji savjeta mladih Republike Hrvatske, sudjelovanje na sjednicama Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, organizacija božićne i uskršnje humanitarne akcije s djelatnicima županije te prikupljanje donacije za Socijalnu samoposlugu, održavanje Facebook stranice Savjeta mladih gdje se mladi redovito informiraju o temama koje se odnose na njih, snimanje video priloga s muškim dijelom kolektiva Virovitičko-podravske županije na temu prevencije raka prostate i raka testisa čime je obilježen projekt Movember u Virovitičko-podravskoj županiji.

IMG 7990

– Ponosni smo na aktivnosti koje su provedene u 2017. godini te zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili u njima te podržavali naš rad kroz zadnje tri godine. 2018. godina je zadnja godina rada ovog saziva Savjeta mladih, a trenutno je raspisan novi Javni poziv za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Ovom prilikom želimo potaknuti sve mlade da se prijave i uključe u rad Savjeta te tako doprinesu poboljšanju položaja mladih na području naše županije – zaključila je predsjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije Sanja Sudar.

IMG 7967

Župan Igor Andrović ovom prigodom je izjavio…

– Zahvalan sam vam na provedenim aktivnostima u posljednje tri godine ovog saziva Savjeta mladih VPŽ. Ovim putem pozivam što više kandidata da se jave na Javni poziv za članove Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, jer nam je u cilju da imamo što više mladih u procesima savjetovanja i odlučivanja, kako bi mladi što manje iseljavali, a što više ostajali ili useljavali – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, ss, Fotografije: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content