Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić: Hvala vam na svemu, na Viroexpu smo sklopili niz poslova od iznimnog značaja za gospodarstvo

Na ovogodišnjem Viroexpu, Županija partner je bila Sisačko-moslavačka županija, čiji je župan, Ivo Žinić, u svoje osobno ime, kao i u ime delegacije svoje županije, virovitičko-podravskom županu Igoru Androviću iskazao je zahvalnost na pozivu i mogućnosti da upravo Sisačko-moslavačka županija bude prva Županija partner ovog sajma.

”Ovim putem Vam se želim zahvaliti na vašem pozivu i mogućnosti da rvi put u povijesti Vašeg sajma upravo Sisačko-moslavačka županija kao Županija partner sudjeluje u organizaciji ovogodišnjeg 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018. Izuzetno cijenim priliku koju ste nam pružili, a nadamo se kako smo ostavili dobar i pozitivan dojam jer smo sklopili niz poslova od iznimnog značaja za gospodarstvo, obrtništvo u poljoprivredu Sisačko-moslavačke županije. Najbolji pokazatelj Vašeg i našeg zajedničkog truda i posla je i nagrada koju je Sisačko-moslavačka županija dobila za najljepši izlagački prostor na sajmu Viroexpo 2018. Uz izraze zahvale i željom za daljinom zajedničkom suradnjom na novim projektima, šaljem Vam najsrdačnije pozdrave”. (www.vpz.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content