Slatinski osnovnoškolci u školu će redovno, dok će srednjoškolci iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina ostati kod kuće

Snijeg i velika hladnoća stopirala su odlazak djece u škole u Voćinu i Orahovici, ali ne i u Slatini. U Orahovici djeca iz poslijepodnevne smjene nisu bila obvezna doći na nastavu, a u Voćinu nastave već od jutra nije bilo. S obzirom na to da snijeg i dalje pada, lako je moguće da nastave neće biti niti u srijedu, no o tome će obavijest učenici i njihovi roditelji dobiti na službenim internet stranicama škola, OŠ Ivana Brlić Mažuranić Orahovica i OŠ Voćin.

Kako smo danas saznali od ravnateljica slatinskih osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca, Božice Majhen i Ksenije Vujanović-Juras, slatinski će đaci u školu redovno. Iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina poslali su nam obavijest za sve učenike:

Sukladno Naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja, vezano uz vremenske nepogode koje su zahvatile grad Slatinu i širu okolicu, a zbog nemogućnosti dolaska velikog broja učenika na redovnu nastavu koji putuju autobusom (Ćeralije, Bokane, Macute, Voćin, Kometnik, Dobrović, Gornje Kusonje, Mačkovac, Hum), obavještavamo Vas da dana 28. veljače 2018. godine neće biti održana redovna nastava. Nastavak redovne nastave predviđa se za 1. ožujka 2018. godine po objavljenom rasporedu.
(www.icv.hr, df)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content