Sportsko-glazbeno humanitarni program “Uskrs u svakom domu” uz gosta večeri – Miroslava Škoru

Već četvrtu godinu za redom, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, na sportsko-glazbenoj manifestaciji „Uskrs u svakom domu, snage u malom nogometu i potezanju konopom odmjerit će fratri, policajci i Gradska uprava. Sportsko-glazbeno humanitarni program “Uskrs u svakom domu” održat će se u četvrtak, 15. ožujka, od 18 do 20,30 sati. Tim povodom, u Gradskoj upravi je održan sastanak organizatora – predstavnika Grada Virovitice, Župne crkve sv. Roka i Policijske uprave virovitičko-podravske, uz nazočnost zamjenice gradonačelnika Vlaste Honjek – Golinac.

IMG 6933

Bogat glazbeni i zabavni program vodit će Trpimir Markotić, a gost večeri bit će popularni Miroslav Škoro. U glazbenom dijelu programa nastupit će Zbor glazbene igraonice Jan Vlašimsky, Plesna skupina Katoličke osnovne škole, Zbor Katoličke klasične gimnazije, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Suhopoljski Tamburaši, Kvartet Artes, KUC Virovitica, Nina Rajnović i Klara Volenik.

Ulaz je slobodan, a prikupljat će se dobrovoljni prilozi za potrebe Caritasa, odnosno za poklon pakete za najpotrebitije povodom Uskrsa. (virovitica.hr; M. Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content