Sreća u nesreći – vozačica izgubila kontrolu nad vozilom, udarila u betonski stup i ogradu te prošla samo s lakšim ozljedama

U utorak, 6. veljače, u prijepodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u kojoj je mlađa vozačica Opela Vectre virovitičkih registarskih oznaka imala sreću jer je u nesreći prošla samo s lakšim tjelesnim ozljedama. Vozeći iz smjera Suhopolja prema Virovitici u središtu Rezovca izgubila je nadzor nad vozilom izlazeći iz blagog zavoja. Prešla je na drugu stranu ceste i pritom udarila u betonski električni stup i metalnu ogradu obiteljske kuće.

Na mjesto događaja odmah su izišli djelatnici policije i hitne medicinske pomoći koji su vozačicu prevezli u Opću bolnicu Virovitica. Svjedoci ističu kako je vozačica imala sreće što u to vrijeme nije bilo drugih vozila na cesti i što je prošla bez ozbiljnijih ozljeda. Istraga je u tijeku, a prema sadašnjim neslužbenim informacijama do nesreće je došlo uslijed nepažnje, odnosno neprilagođene brzine kretanja vozila uvjetima na cesti koja je djelomično bila zaleđena. Materijalna šteta će naknadno biti utvrđena. (www.icv.hr, bs)

prometna rezovac2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content