TVIN-ov stol putuje u Jugovo Polje kod Ivane Žiljak, a 1.000 kuna vrijednu tortu od Sandre Jadek dobila je Vedrana Barbe

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo završio je tradicionalno nagradnom igrom “Izlagači daruju posjetitelje”. Sretne dobitnike izvukli su direktor Viroexpa Bojan Mijok, župan virovitičko-podravski Igor Andrović i zamjenik župana Marijo Klement. Tako je prvu nagradu ovogodišnjeg sajma TVIN-ov stol osvojila Ivana Žiljak iz Jugovog Polja. Druga nagrada, sudoper od inoxa “A LINE” tvrtke MDM Virovitica otišla je u ruke Vesne Valenteković iz Suhopolja, a treću nagradu publikacije “Katar national vision 2030.” i “Kazahstan” osvojio je Miroslav Smiljanić iz Suhopolja. Utješnu nagradu, svijeće iz obrta Maloča candles osvojio je Željko Kovač iz Grubišnog polja.

MG 2605

Osim toga, Sandra Jadek nagradila je posjetitelje koji su na sajmu Viroexpo naručili kolače za svoj „najsretniji dan“. Prvu nagradu, svadbenu tortu u vrijednosti 1.000,00 kuna, dobila je Vedrana Barbe, dok su bon u vrijednosti 200 kuna osvojile Ana Bajer i Dijana Oštarijaš. (www.icv.hr, ml, foto: Matija R.)

MG 2603 MG 2601 MG 2598

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content