3, 2, 1 – krećemo: Županijski radio Virovitica još bolji, informativniji i zabavniji

Nakon što smo odbrojili, vrijeme je da krenemo! Od danas u programu Županijskog radija Virovitice možete čuti određene izmjene, a sve s ciljem da naše cijenjeno slušateljstvo na jednom mjestu dobije sve informacije, zanimljivosti i vijesti na jednom mjestu, naravno sve to uz dobru glazbu. Naš program traje 24 sata, ali onaj govorni od 6 do 22 sata.

Već u prvom satu u našoj Budilici možete doznati prve informacije o stanju u prometu, radarima i ponudi poslova. Nećemo dopustiti da zaboravite na važne datume, rođendane i imendane, a prenijet ćemo vam novosti i s drugih portala. Dio programa pod nazivom Jutarnja kava počinje u 7 sati kada emitiramo najvažnije vijesti i najave događaja. Biramo i Pjesmu dana, a možete je poslušati već u 8.30 sati.
Prvo fruštuk pa onda na put polusatna je programska cjelina u kojoj možete doznati novosti s virovitičke tržnice, ali i mnoge druge zanimljivosti.
U redovitom terminu je javljanje iz županijskog Centra 112 u 8.30 sati, a zatim i za sportske, odnosno studentske vijesti.
U 9 sati termin je rezerviran za Eteroskopiju, odnosno vaše glazbene želje, čestitke i sl.
Nakon informacije o vremenu na programu su vijesti iz Gradske uprave, a zatim i Đir po županiji.

Jedan od noviteta su i emisije u 10.30 sati, za svaki radni dan u tjednu, te rubrika “Sa špice” u 11.40 sati. Što se poslijepodnevnog programa tiče, počinjemo s vijestima, Pjesmom dana, glazbenim željama i nagradnim igrama. Nastavljamo s Gostom dana i servisnim informacijama te dijelom programa pod nazivom “Još sat pa doma”, u okviru kojeg vas očekuju kulinarski recept, stanje u prometu, najave treninga, vijesti iz kulture, najave kino projekcija i sl.

Na putu kući od 15 sati slijedit će vas glazbeni hitovi, sportske vijesti i najave.
Nakon naše središnje informativne emisije još je jedan termin za vaše glazbene želje i SMS poruke.
Dva puta u mjesecu termin u programu imaju i naši umirovljenici od 17.30 sati.
U kasno poslijepodnevnom terminu od 18.10 ponedjeljkom su: Emisija o ekologiji, Mjesto pod suncem, Inkubator i Glazbena antologija. Utorkom poslušajte: Kulturno blago mojega kraja i Nek se čuje i naš glas, te Večer uz tamburaše. Srijedom su na rasporedu: Zajedno u ratu, zajedno u miru, Pričamo o zdravlju, U ritmu Vanadisa i Stereotip. Subota je rezervirana za Stranu top listu, a nedjelja za CMC top listu i Radio vremeplov.
Naše informativne emisije su u 8, 10, 12, 13, 14, 15, 18 i 19 sati, a Dnevnik je u 16 sati. Svaki dan u 17 sati možete poslušati i vijesti Radio NET-a.

Nećemo baš sve otkriti, neke sadržaje ćete i sami primijetiti prateći naš program. Uz želju da nastavimo uspješnu i ugodnu plovidbu našim radijskim valovima, pozivamo vas da i dalje ostanete uz program najslušanijeg radija, a s radošću ćemo prihvatiti svaki vaš prijedlog i komentar, ali i kritiku! (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content