Atletski klub Slatina na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u krosu

U Koprivnici je u subotu 17. ožujka u organizaciji AK Koprivnica održano ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je nastupilo više od 500 natjecatelja. Nažalost, vremenski uvjeti nisu pogodovali natjecateljima koji su na mokroj i teškoj stazi kod bazena Cerine nastupili u 12 utrka od seniorskog do mlađeg kadetskog uzrasta. No unatoč tome, kadeti i kadetkinje, te juniori i seniorke Atletskog kluba Slatina osvojili su solidna mjesta u ekipnom poretku. Tako su Noa Jaković, Luka Jurišić i David Jakišić u kategoriji kadeta zauzeli 8. mjesto, dok su Tea Halužan, Sara Herceg i Tanita Šantalab u kategoriji kadetkinja zauzeli 13. mjesto.

Juniori AK Slatina ekipno su bili 6. na dionici od 8 km i to: Sebastian Herceg, Ivor Miklošević i Gabrijel Jurišić. Seniorke na 8 km osvojile su sjajno 4. mjesto u sastavu: Doroteja Santi, Marina Novoselec i povratnica na kros staze Veronika Jaković.

Trenerice Tomislava Medvedović i Mirta Drokan izrazilu su zadovoljstvo nastupom, te već najavljuju sljedeći nastup kluba na finalu Dvoranske lige Slavonije i Baranje 25. ožujka 2018. u Osijeku. (www.icv.hr, DF, foto: AK Slatina ID)

15 Custom
dav
14 Custom
dav
13 Custom
dav
8 Custom
dav
7 Custom
dav
6 Custom
dav
5 Custom
dav
3 Custom
dav
1 Custom
dav

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content