Dan narcisa u Orahovici uz županijsku Ligu protiv raka i zajednicu žena ”Katarina Zrinski”

U povodu obilježavanja Dana narcisa, dana posvećenog prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke, Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije i ove se godine priključila obilježavanju humanitarnoj akciji pod nazivom „Budimo zajedno”.

Akcija je ove godine posvećena prikupljanju sredstava za djecu oboljelu od raka, na županijskom području. S obzirom da je broj oboljelih od karcinoma u stalnom porastu, kako na području Republike Hrvatske, tako i u našoj županiji, ovakve akcije su način na koji se broj oboljelih pokušava smanjiti.

– Zahvaljujemo svima koji su nam pružili potporu u provedbi akcije, a veliko hvala svim građanima koji su se odazvali akciji” – rekla je članica Upravnog odbora Lige protiv raka Virovitičko-podravske županije Emica Parašilovac.

Član Upravnog odbora Marko Bošnjak je dodao kako zahvaljuju Zajednici žena Katarina Zrinski HDZ-a, a koje su sudjelovale u akciji.
-Pokušali smo probuditi svijest građana o ovoj ozbiljnoj temi – rekao je.

Predsjednica Zajednice žena ”Katarina Zrinski” Orahovica Danijela Kordoš izrazila je zadovoljstvo odazivom građana. – Građani su pokazali da su upoznati s ovom temom i rado su pomogli. Što se tiče naše Zajednice, željeli smo se priključiti kako bi pomogli Ligi protiv raka da što uspješnije odradi akciju i hvala svim članicama Zajednice te članovima Gradskog odbora HDZ-a Orahovica koji su nam pomogli – rekla je D. Kordoš.

(www.icv.hr, vg)

narcisi

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content