Donacija zaposlenika Županije i svih institucija Virovitičko-podravske županije socijalnoj samoposluzi ”Djelo ljubavi” Virovitica

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije i ove je godine organizirao uskršnju akciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u Virovitici.

– U ovoj akciji sudjelovali su svi zaposlenici Županije i svih institucija Virovitičko-podravske županije koji su, ponaosob, kroz tjedan donosili namirnice koje su najpotrebnije korisnicima i tako je prikupljena ova vrijedna donacija – istaknula je Sanja Sudar, predsjednica županijskog Savjeta mladih.

Prikupljene potrepštine u socijalnu samoposlugu ”Djelo ljubavi”, u ime Virovitičko-podravske županije, predao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, predsjednica županijskog Savjeta mladih Sanja Sudar… Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac, zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji.

IMG 8564

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica djeluje na području grada Virovitice i susjednih 5 općina. Imaju 107 redovitih korisnika pomoći iz socijalne samoposluge. U prikupljanje hrane i potrepština, uz volontere, uključile su se i mnogobrojne udruge, osnovne i srednje škole, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje Područna služba Virovitica, na čemu su se u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica posebno zahvalili. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content