Iz drugih medija: VELIKO SRCE MLADE POLICAJKE IZ VARAŽDINA: Virovitičanka Lana Kožar organizirala akciju prikupljanja poklona za djecu iz siromašnih obitelji

Iako je danas kišan i neki pospani dan, za mene je jedan od najboljih. Moja vizija s otvaranjem grupe Sretno dijete – poklanjam stvari za djecu je urodila plodom. Hvala dragim ljudima koji su svoje stvari podijelili sa mnom, odali mi povjerenje da će te stvari doći u prave ruke i stvarno Vam svima hvala na tome – napisala je u petak varaždinska policajka Lana Kožar (rodom iz Virovitice), na svom Facebook profilu nakon što je predala veliku donaciju za potrebitu djecu djelatnicima Crvenog križa – piše Jutarnji list.

Lana je osnovala Facebook grupu putem koje je skupljala donacije, a Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin će stvari podijeliti onima kojima je to najpotrebnije. Lana se zahvalila svima koji su sudjelovali, uz opis da je “ponosna”. Posebno je zahvalila svom šefu Siniši Lahu iz PP Varaždin.

– Hvala ti na suradnji, strpljenju i pomoći. Moram se zahvaliti i djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Varaždin koji su u vrlo kratkom roku došli po stvari. Koliko sam uspjela sama to sam odradila, a ostatak posla će odraditi oni. Vjerujem da ovo nije kraj. Hvala još jednom – napisala je oduševljena Lana, koja dobila brojne poruke zahvale, pohvale i oduševljenje sugrađana, ali i građana diljem Hrvatske.

“Svaka čast! Žena, majka, kraljica i policajka! To je to!”, “Bravo Lana”, “Ponosna na tebe do neba” – samo su neki od komentara ispod objave o uspješnoj humanitarnoj akciji. (jutarnji.hr)

Iako je danas kisan i neki pospani dan, za mene je jedan od najboljih. Moja vizija sa otvaranjem grupe SRETNO DIJETE je…

Posted by Lana Kožar on 16. ožujka 2018

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content