Izvršenje proračuna općine Lukač za 2017. godinu 118,65 posto od planiranog

Na temelju zakonske obveze, Općinsko vijeće općine Lukač donijelo je odluku o usvajanju Plana gospodarenjem komunalnog otpada za 2018. godinu, kao i odluku o odabiru ponude za održavanje javnih površina na području općine Lukač za 2018. – 2020. godinu.
Nakon prihvaćanja Izvješća o radu načelnika općine Đure Bukvića za drugu polovinu prošle godine, članovi Vijeća, donijeli su i Strategiju jedinstvene politike za osobe s invaliditetom općine Lukač do 2022. godine.

Na sjednici Vijeća između ostaloga podnijeto je i Godišnje izvješće o izvršenju proračuna Općine za 2017. godinu.

-Proračunski prihodi i primici ostvareni su u iznosu od 8.463.411 kuna ili 118,65 posto od planiranih. Razlog uvećanja su dobivena sredstva iz državnog proračuna za isplatu šteta od elementarne nepogode i to u iznosu od 1.210.759 kuna. Ako izuzmemo ta sredstva onda je izvršenje proračuna 102 posto u odnosu na plan – između ostaloga je o izvršenju proračuna kazao načelnik Đuro Bukvić.

Članovi Vijeća na sjednici su između ostaloga donijeli i Odluku o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama. (www.icv.hr, zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content