Matija Gosler je novi predsjednik KUD-a Virovitica

U prostorijama Doma kulture 27. veljače 2018. godine održana je izvanredna izborna skupština Kulturno umjetničkog društva Virovitica. Uz prihvaćanje godišnjeg i financijskog izvješća za 2017. godinu Skupština je razrješila dosadašnja upravna tijela Društva te imenovala nove članove.

Tako je na mjesto dosadašnje predsjednice KUD-a, Ree Pranjić, imenovan Matija Gosler. Dosadašnji zamjenik predsjednice Društva, Igor Juran, imenovan je tajnikom Društva. Za zamjenicu predsjednika imenovana je Iva Blažev.

Predsjednik Kulturno umjetničkog društva Virovitica podnio je godišnji i financijski plan rada za 2018. godinu. Zahvalio se svim članovima skupštine na ukazanom povjerenju kao i na dosadašnjem radu vodstva Društva. Prema riječima predsjednika KUD-a Virovitica Društvo dalje nastavlja svoje aktivnosti u promicanju folklorne baštine Grada Virovitice i prostora Podravine. KUD Virovitica poziva sve ljubitelje narodne tradicije, pjesme i plesa da se pridruže probama Društva koje se održavaju utorkom u 20 sati u Domu kulture u Virovitici.

(www.icv.hr, mg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content