Objavljen Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi u sklopu projekta „In-In integracija i inkluzija“

U sklopu projekta In-In – integracija i inkluzija“ koji se provodi u okviru instrumenta „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s poteškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020, objavljen je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi. Javni poziv koji se može vidjeti ovdje, odnosi se na osam osoba.

U sklopu projekta“, projekta za osiguravanje pomoćnika u nastavi. Za navedeni projekt, „In-In – integracija i inkluzija“ Virovitičko-podravskoj županiji je osigurano bespovratnih 7.566.487,82 kune, a ostatak do punog iznosa, koji je 7.973.116,80 kuna, osigurava Virovitičko-podravska županije.

Nastavak je to projekta, koji je započeo još u vrijeme tadašnjeg župana Tomislava Tolušića. 2015. godine, kada je zaposleno 79, a 2016. godine 49 pomoćnika u nastavi ovih iznimno uspješnih projekta Virovitičko-podravske županije i VIDRA-e. Projektnu prijavu za „In-In – integracija i inkluzija“, napisala je Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ uz suradnju s VIDRA-om.

Partneri na projektu su: OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica, Srednja škola Marka Marulića Slatina, Industrijsko-obrtnička škola Slatina, OŠ Eugena Kumičića Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina, Industrijsko-obrtnička škola Virovitica, OŠ Suhopolje, OŠ August Cesarec Špišić Bukovica, OŠ Petra Preradovića Pitomača, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača, OŠ Gradina, OŠ Mikleuš, OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci, OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica, OŠ Ivan Goran Kovačić Zdenci, OŠ Voćin. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content