“Pet minuta za mene” – radionica predah, opuštanje i druženje za roditelje, bake i djedove, odgojitelje i “Maštaonica” za mališane

U Općinskoj knjižnici i čitaonici Matija Gubec Suhopolje 3. travnja u 17 sati održat će se radionica “Pet minuta za mene”. Radionica je namijenjena svim roditeljima, bakama i djedovima te odgojiteljima. Na radionici će imati prilike razgovarati o izazovima s kojima se susreću u odgoju djece i upoznati mnoge kreativne tehnike za zajedničku igru i opuštanje.

Svi zainteresirani sudionice dobit će svojih pet minuta – mjesto i vrijeme za opuštanje, druženje i stjecanje znanja i vještina za produbljivanje odnosa s djecom. Kako bi to vrijeme bilo u potpunosti rezervirano za odrasle, u isto će se vrijeme održati i radionica za djecu.

U sklopu radionice maštalice za djecu bit će posebno osmišljen lov na uskršnja jaja. Kroz lov i različite druge aktivnosti djeca će dobiti priliku igrati se na različite kreativne načine, maštati, zabavljati se, istraživati i družiti se. Radionica je primarno osmišljena za djecu od 4 do 7 godina, no mogu sudjelovati i djeca druge dobi.

Radionicu organizira Kulturna udruga Kreda, Centar “Pričaj mi” i Općina Suhopolje. Udruga Kreda moli sve zainteresirane da se unaprijed prijave za radionicu kako bi na vrijeme pripremili sve potrebne materijale.

(www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content