Plivački klub Orahovica proslavio drugi rođendan

Plivački klub ”Orahovica” proslavio je svoj drugi rođendan. Nakon uvodnog pozdrava Nikole Borića, predsjednika i trenera kluba, izvješće o radu podnijela je mlada Ada Tikvan.

Izdvojila je nekoliko iznimno vrijednih rezultata članova u proteklom razdoblju, na kojima su nastupili ne samo na državnim nego i europskim natjecanjima te se uspješno izborili za rezultate i u drugim sportovima, uz plivanje: biciklizmu, atletici te duatlonu i triatlonu.

Govoreći o planovima za ovu godinu, A. Tikvan posebno je istaknula najveći događaj koji klub organizira, sportsko-kulturni spektakl Papuk extreme challenge koji će biti održan u lipnju, u sklopu 50. Orahovačkog proljeća.

Rad udruge pozdravili su gradonačelnica Ana-Marija Petin, Lana Jurkin iz TZ Orahovica, predsjednik Zajednice športskih udruga Igor Hozić te predstavnici sponzora; Iva kušar iz PP Orahovica i Krešimir Kostelac iz obrta Fructus.

Nakon skupštine održan je sastanak volontera za Papuk extreme challenge, na kojem su organizatori pozvali sve koji žele da se uključe u ovaj veliki projekt, kako bi organizacija bila još kvalitetnija.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content