Procjeniteljsko povjerenstvo Virovitičko-podravske županije je dalo suglasnost na izrađeno Izvješće o tržištu nekretnina za 2017. godinu

Procjeniteljsko povjerenstvo je dalo suglasnost na izrađeno Izvješće o tržištu nekretnina za 2017. godinu za područje Virovitičko-podravske županije (pregled promjena i razvoja tržišta nekretnina), koje je bilo jedna od točki dnevnog reda. Najznačajnija je to odluka Procjeniteljskog povjerenstva Virovitičko-podravske županije koje je održalo sjednicu u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije.

Sjednici su nazočili članovi procjeniteljskog povjerenstva Virovitičko-podravske županije, Branimir Bukvić, stalni sudski vještak za procjenu nekretnina, Goran Volenik, posrednik u prometu nekretnina, Darko Ferenčević, predstavnik Porezne uprave Ministarstva financija Republike Hrvatske, Jasna Baranjec Keserica, ravnateljica Zavoda za prostorno uređenje Virovitičko-podravske županije, Emanuel Stubičar, predstavnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije, te Zorica Hegedušić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša sa suradnicima. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content