Regionalna smotra projekata iz područja predškolskog odgoja održana u Slatini

Međužupanijski stručni skup održan je danas u Slatini u okviru Regionalne smotre projekata iz područja predškolskog odgoja, prema katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje, a u okviru projekta iz Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo, na kojemu su sudjelovali predstavnici predškolskih ustanova pet slavonskih županija, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske.

Na početku skupa sve prisutne pozdravila je u ime domaćina ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko iz Slatine, Snježana Vereš, a poslije nje isto je učinio i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, poželjevši sudionicima dobrodošlicu u gradu.

20180306 112742

Program skupa obuhvaćao je predavanja i prikaze provedenih projekata u obliku Power point prezentacija i prezentacija putem plakata i postera, a s projektima iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo sudionike je upoznala Mirjana Milanović s Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. (www.icv.hr, df)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content