SPECIJAL DAN ŽENA: Domaćica Sanja, blogerica i mama

Vjerujemo da ste već čuli za Virovitičanku Sanju Mijac, no možda vam je ipak poznatija pod imenom “Domaćica”. Ova kreativna, razigrana i uporna mlada žena ljubav prema kuhanju otkrila je u svojim dvadesetima.
– Krenulo je tako da sam samu sebe ulovila na djelu – nisam znala ispeći domaći kruh ni biskvit za kolač, a znala sam da jednog dana želim sve to znati i biti poput moje mame koja kuhinju drži u malom prstu – otkrila nam je Sanja.

Svoj “veliki” poslovni put započela je prije pet godina, na tanjuru i slici, kroz blog koji danas svi obožavaju. Naime, prošle godine Sanjin je blog “Domaćica” osvojio tri nagrade u sva tri blogerska natjecanja u Hrvatskoj. Osim toga, sudjelovala je i u stvaranju kuharice “Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom” koja sadrži recepte domaćih i tradicionalnih specijaliteta naše županije.
Ali, kao što u televizijskim reklamama kažu, to nije sve – Sanja je i ponosna vlasnica obrta.

– Odnedavno sam i vlasnica obrta za promociju i marketing “Doma – mjesto gdje počinju snovi”. Riječ je o studiju za produkciju sadržaja – s ponosom je kazala Sanja Mijac.
Na ovaj način Sanja pokazuje da vjeruje u karakter starih jela, da ne postoji bezvrijedna namirnica i da se ni od čega može napraviti nešto zaista veliko. I ukusno. Inspiraciju pronalazi u maminoj i bakinoj kuhinji, u hrani koja miriše na topli dom i jednostavno mami na kušanje. Uz viziju očuvanja bakinih recepata Sanja ima najvažniju misiju, a to je briga o malenom sinu Noi i ostvarivanje velikih snova sa svojom obitelji. (www.icv.hr, rp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content