SPECIJAL DAN ŽENA: Glumica Snježana Lančić od stotina uloga koje je odigrala najvažnijom u svom životu smatra majčinstvo

Snježana Lančić je u svom životu odigrala stotine uloga, ali najvažnijom smatra majčinstvo. Ona je glumica Kazališta Virovitica i već 37 godina balansira između umjetničke glumačke karijere i obiteljskog života. Kako kaže, glumački posao joj ispunjava veliki dio svakodnevnog života, ali uz neizmjernu pomoć obitelji uspjela je izgraditi karijeru i posvetiti se obitelji.

– Usklađivanje posla i obitelji tema je koja je debelo proživljena u mom životu. S obzirom na radno vrijeme koje mi je, kao glumici, bilo i prijepodne i poslijepodne i navečer, koristila sam sve servise. Dopodne je to bio vrtić, a poslijepodne baka-servis – iskreno govori Snježana, dodajući kako balansiranje između poslovnih i kućanskih obveza ne smatra svojim vlastitim uspjehom, već uspjehom svoje obitelji. Ljubav prema poslu i obitelji pomogla je ovoj uspješnoj ženi savladati sve prepreke, izgraditi sebe kao ženu, majku i uspješnu glumicu u čijoj smo umjetnosti svi imali prilike uživati. Članica je i Hrvatske udruge pripovjedača „Pričalica“ čiji je cilj poticanje dramskog i kazališnog odgoja, kao i kulturno-umjetničkog stvaralaštva.

(www.icv.hr, ml; foto: kazalistevirovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content