Temeljni ogranak UHDDR Sladojevci održao redovnu izvještajno izbornu skupštinu

U prostoru Vatrogasnog doma u Sladojevcima okupili su se članovi Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci kako bi održali redovnu izvještajno izbornu skupštinu.

Na samom početku skupštine, poslije intoniranja himne i odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima minutom šutnje, prisutnima se obratio dosadašnji predsjednik Temeljnog ogranka UHDDR Sladojevci Dražen Hološi i iznio izvještaj o radu u proteklom periodu, te financijsko izvješće. Predsjednik Gradskog ogranka UHDDR grada Slatine Željko Kolinger u svom je pozdravnom govoru rekao kao će TO UHDDR Sladojevci uvijek imati njegovu potporu i potporu Gradskog ogranka u radu s ciljem očuvanja vrednota Domovinskog rata.

UHDDR Sladojevci 005 1

Nakon razrješenja dosadašnjeg predsjednika i Odbora krenulo se je u izbor novog rukovodstva Temeljnog ogranka. Novo rukovodstvo Odbora Temeljnog ogranaka izabrano je jednoglasno od strane članova, a čine ga: Petar Derdić predsjednik, Pavlomir Sertić član, Franjo Fučkar član, Željko Bašić član, Ivan Dorić član, Dražen Gumbarević član i Milan Bobanić član. Također, izabrana je i Verifikacijska komisija čiji je zadatak prijem novih članova, a čine je: Vladimir Bubaš, Želko Geng i Ivan Gumbarević.

UHDDR Sladojevci 051 1

Čestitke novoizabranima uputili su dosadašnji predsjednik TO Dražen Hološi i predsjednik GO Željko Kolinger, te gosti: predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić, predsjednik županijske Udruge veterana vojne policije iz Domovinskog rata Dragan Lacković, predsjednik UHDDR Virovitičko-podravske županije Branko Mihoković, predsjednik MO Sladojevci Tomislav Kizivat i Radenko Pavić u ime Grada Slatine i Hrvatskog časničkog zbora Gradskog odbora Slatina. (ADF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content