Tjedan klasične kreative – Kreativna i sigurna komunikacija

Od ponedjeljka 19. do subote 24. ožujka 2018. u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici održat će se Tjedan klasične kreative pod motom Kreativna i sigurna komunikacija.

Svojim sadržajem, Tjedan klasične kreative namijenjen je svim učenicima klasične gimnazije s ciljem da se učenike potakne na otkrivanje osobne darovitosti, razvijanje određenih vještina i promišljanje o svojem budućem zanimanju.

Tjedan klasične kreative započet će korisnim predavanjem pod nazivom Izazovi zaštite mladih na internetu. Ostale radionice i predavanja obuhvatit će područje iz ekonomije s temom Štedno ulagački plan, dramske umjetnosti Kreativna komunikacija i likovne umjetnosti u trajanju od dva dana na temu Kreativnost stripa.

Pomoći mladima današnjice da otkriju svoje talente, žive zanimanje koje vole i tako se ostvare kao sretne i cjelovite osobe cilj je svake obitelji, a Tjedan klasične kreative mali je korak pomoći u tom ostvarenju.

Sve aktivnosti vezane za Tjedan klasične kreative možete pratiti na internetskoj stranici škole. (www.icv.hr, Alena Gladović)

TjedanKlasicneKreative 2018 Plakat HODOGRAM

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content