U Suhopolju održan prvi LiDraNo after program: Okupljeni učenici koji županiju predstavljaju na državnoj razini

U Suhopolju je održan prvi LiDraNo after program u organizaciji Turističke zajednice Općine Suhopolje i Kulturne udruge Kreativa, Eduaktiva, Aktiva. Lidrano je dugogodišnja smotra dječjega literarnoga, novinarskoga te dramsko – scenskoga stvaralaštva, a Suhopoljčani su odlučili okupiti učenike koji će našu županiju predstavljati na Državnoj smotri i još jednom uživati u njihovim izvedbama. Pred brojnom publikom nastupili su učenici iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gornje Bazje, Osnovne škole Eugena Kumičića-Slatina i Osnovne škole Suhopolje.

IMG 20180315 125008

Tamara Kovačević iz Suhopolja predstavila je svoj literarni rad „Pogled cure iz treće klupe“ koji ide na drzavnu smotru. Tamaru je za Lidrano pripremala učiteljica Renata Galetić.

IMG 20180315 123739

Na drzavnu smotru ide i monolog „Probudi se“ Tare Djokić iz Slatine. Njezina mentorica je učiteljica Željka Novotni. Njoj ce se pridruziti i dramsko-scenska igra „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu“ a izvode ju su učenici OŠ Ivan Goran Kovačić, Gornje Bazje: Patrik Radmanić, Luka Skupnjak, Ana Njegić, Gabrijela Matošević, Katarina Han i njihova mentorica, učiteljica Andreja Galović.

Scensku igru „Joj, ti dečki!“ izveli su domacini učenici OŠ Suhopolje Dominik Dumić, Šimun Kaizer, Maja Katalenić, Rene Lukačević, Lana Šafran, Alejina Šahini i njihova mentorica, učiteljica Violeta Milošević

Podršku LiDraNo after programu dao je ravnatelj OŠ Suhopolje, Anto Škraba, a sve prisutne pozdravila je i Marija Hodak, predstavnica Turističke zajednice općine Suhopolje.
(www.icv.hr)

IMG 20180315 123646

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content