U Virovitici održan forum „Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika – prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće?“

U organizaciji Foruma Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije i VIDRA – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, u Virovitici je održan Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja na temu „Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika – prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće?“

Forum je održan u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, gdje su ime domaćina sudionike pozdravili Bojan Mijok, direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije i Željka Vuković, v.d. direktorice VIDRA, Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Cilj održavanja Foruma, bio je pružiti korisne informacije vlasnicima poduzeća o pitanju prijenosa poslovanja nakon odlaska u mirovinu, a toj je temi uz Sunčicu Oberman Peterka, prodekanicu Ekonomskog fakulteta u Osijeku govorila Mirela Alpeza, direktorica Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva.

U panel raspravi na temu: „Prijenos poslovanja u Hrvatskoj: želje vs. stvarnost“, o svojim su iskustvima govorili Denis Nemčević, direktor i suvlasnik poduzeća Spider grupa d.o.o, Mario Brekalo, direktor i suvlasnik poduzeća Metal Pres d.o.o.i Nikola Gomečić, direktor Regije za poslovanje s pravnim subjektima Raiffeisenbank Austria d.d., koja je bila i sponzor održavanja Foruma.

Pokrovitelj Foruma bilo je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a akademski partner je bio Ekonomski fakultet u Osijeku. (www.icv.hr, zc)

IMG 2690 Custom IMG 2688 Custom IMG 2687 Custom IMG 2686 Custom IMG 2685 Custom IMG 2684 Custom IMG 2683 Custom IMG 2679 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content