Udruga umirovljenika Golo Brdo: Glavna aktivnost je neprekidna skrb za potrebite članove i mještane

Udruga umirovljenika Golo Brdo održala je u subotu, 17. ožujka, redovnu izvještajnu skupštinu, a izvješće o radu za proteklu, kao i plan rada za tekuću godinu podnio je predsjednik udruge Josip Blažević.

Članovi udruge redovito se sastaju tijekom godine i raspravljaju o redovitim aktivnostima, a glavna tema je neprekidna skrb za potrebite članove, kao i ostale građane s područja Mjesnog odbora Golo Brdo. To uključuje, između ostalog, nabavku poklona za starije i nemoćne povodom božićnih i uskrsnih blagdana te nabavku zimnice za članove.
Udruga je bila vrlo aktiva tijekom cijele godine te su tako organizirali posjet članova sajmu Viroexpo, izlet u Daruvarske i Stubičke toplice te Crikvenicu, hodočašće u Ludbreg i Voćin… Prigodno su obilježili Vincekovo i Dan žena, u suradnji s Konjičkim klubom Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a u suradnji s Udrugom umirovljenika iz Sv. Đurđa organizirali su i male maškare.

Osim toga, u sklopu obilježavanja blagdana sv. Petra i Pavla, a u suradnji s Mjesnim odborom i mještanima, ispred Mjesnog doma podignuto je spomen obilježje poginulim braniteljima, a Josip Blažević ovom je prilikom zahvalio još jednom svima koji su sudjelovali u realizaciji.
Aktivnosti koje su provedene u protekloj godini, zacrtane su i u planu rada za ovu godinu.

Nazočne umirovljenike i njihove goste u ime Grada Virovitice pozdravila je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac koja je istaknula kako će u Gradu Viroviticu i dalje imati partnera te obećala daljnju pomoć i suradnju. (virovitica.hr, foto: M. Bašić)

MG 8300 MG 8292 MG 8268 MG 8208 MG 8205 MG 8202 MG 8182 MG 8180

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content