Umirovljenici iz Čemernice održali godišnju skupštinu

Udruga umirovljenika Vijeća mjesnog odbora Čemernice održala je u društvenom domu redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik udruge Josip Dukarić podnio izvješće o radu ove aktivne umirovljeničke udruge koja broji stotinjak članova i koji osim iz Čemernice, dolaze iz Virovitice te okolnih naselja.

Kao i većina drugih udruga umirovljenika, tako i ova, veliki dio svog vremena posvećuje humanitarnom radu, pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, starijim i bolesnim žiteljima naselja. Osim toga organiziraju i izlete, druženja uz muziku i ples, te razne druge aktivnosti. Redovno sudjeluju u radu Vijeća mjesnog odbora Čemernice, a imaju i dobru suradnju sa drugim udrugama. Uspjeh u radu na skupštini su im poželjeli brojni predstavnici drugih umirovljeničkih udruga, kao i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Čemernice Miljenko Sabo.

U ime Grada Virovitice, daljnju dobru suradnju obećao im je pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica. Na kraju skupštine umirovljenici i njihovi gosti odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima ispod spomen ploče na ulazu u društveni dom u Čemernici. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”445075″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content