Uskrsni nogometni vikend: Suhopolje gostuje u Gradini, u Milanovcu gradski derbi

Na uskrsni vikend na rasporedu su utakmice petnaestog kola prve županijske lige. Vodeće Suhopolje gostuje u Gradini, kojoj je svaki bod vrijedan zlata u borbi za opstanak u ligi. U Mikleušu se sastaju stari znanci Mikleuš i Voćin očekuje se uzbudljiva i neizvjesna utakmica. Rezovac na svom terenu dočekuje Zrinski iz Nove Bukovice, a Podravac u Sopju Dinamo iz Četekovca, u oba susreta domaće momčadi su izraziti favoriti. Mladost 1930. u Čađavici igra s Graničarom iz Okrugljače, Slavonija u Sladojevcima ugošćuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja, a u Lukaču se sastaje domaća momčad s Mladosti iz Čačinaca. U sve tri utakmice rezultat bit će neizvjestan.

U subotu 31.ožujka u 16.30 sati igraju: Slavonija –Bratstvo, Lukač 05 – Mladost Čačinci i Mikleuš – Voćin

U nedjelju 1.travnja također u 16.30 sati se sastaju: Mladost 1930. Čađavica- Graničar Okrugljača, Gradina – Suhopolje, Rezovac – Zrinski i Podravac Sopje – Dinamo Četekovac.

II. ŽNL: U Milanovcu se igra gradski derbi

Ovog vikenda u Milanovcu se sastaju gradski suparnici domaći Sokol i Omladinac iz Korije. Igrački su gosti iz Korije jači, ali iskusni domaći strateg Mirko Premrl pokušat će složiti dobitnu kombinaciju za osvajanje bodova. U Bušetini se igra općinski derbi između domaće momčadi i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice.

U skupini zapad utakmica Napredak – Croatia igra se u subotu 31.ožujka u 16.30 sati.
Sve ostale utakmice na rasporedu su u nedjelju 1.travnja u 16.30 sati a igraju : Stara Brezovica – Turanovac, Sokol – Omladinac, Bušetina 1947. – Bilogora 1947., Podgorje – Drava i Mladost Vukosavljevica – Sveti Đurađ.

U skupini istok u subotu 31.ožujka u 16,30 sati. DOŠK – Standard i Plavi – Sloga Zdenci
Ostale utakmice igraju se u nedjelju 1.travnja u 16.30 sati, a igraju: Ćeralije – Borova, Crnac- Mladost Miljevci, Mladost Bakić –Tehničar i Munja – Miholjac.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content