Uspješan vikend za virovitičke karatiste u Nedelišću i Rijeci

U subotu su članovi Virovitičkog karate kluba nastupili u Nedelišću na CRO KUPU. U kategoriji mlađih učenika nastupio je Mislav Spajić koji je osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dok je Maria Knežević u istom uzrastu ostala bez plasmana.

U kategoriji učenica nastupila je Lucia Knežević koja se također nije uspjela izboriti za značajniji plasman, dok je u kategoriji mlađih kadeta Mihael Štefović osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

U Nedjelju je u Rijeci održan KUP RIJEKE. Na njemu su također nastupili članovi karate kluba Virovitica. U učeničkoj konkurenciji Nikola Gondi koji je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je u mlađim kadetima Chris Malčec nakon izgubljene borbe ostao bez plasmana. U kadetskoj konkurenciji nastupila je Maja Kozlinger koja je također nakon izgubljene borbe izgubila pravo daljnjeg nastupa. U u juniorskoj konkurenciji u disciplini Kata Sara Malčec je bila najuspješnija i nakon svih pobjeda osigurala je prvo mjesto i zlatnu medalju.

Na istom turniru članovi karate kluba Đurđevac Jakob Đebro i Domagoj Kesak u borbama su osvojili treće mjesto i brončane medalje. (www.icv.hr, mš)

rijeka 3 rijek 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content