Uvjerljiva pobjeda virovitičkih košarkaša u Križevcima

U četrnaestom kolu 2. muške lige Sjever seniori Virovitice uspješno su se vratili s neugodnog gostovanja u Križevcima. Posjetimo da je rezultat u Virovitici završio pobjedom košarkaša Radnika koji su se nadali bodovima i na svome terenu. No naši seniori su imali drugačiji scenarij. Iako krajnji rezultat pokazuje +20 za naše košarkaše treba reći da je poluvrijeme završilo sa +5 za Virovitičane. Prve dvije četvrtine protekle su pune tenzija i naboja u kojima Virovitičani dolaze do prednosti zahvaljujući dvjema tricama u posljednjih 40 sekundi prvog poluvremena.

Tek u trećoj četvrtini košarkaši Virovitice pokazuju svoju kvalitetu i nadigravaju domaćina te u zadnju četvrtinu ulaze s prednošću od 19 koševa. Koliko su efikasni bili naši košarkaši govori i rezultat treće četvrtine 17:31. Posljednja četvrtina bila je samo formalnost jer domaći košarkaši nisu uspjeli preokrenuti rezultat i s posljednjom sirenom košarkaši Virovitice mogli su početi slaviti. Još su ostale dvije zaostale utakmice našim košarkašima koji sljedećeg vikenda idu u goste košarkašima Ivančice i 23.ožujka 2018. igraju posljednju utakmicu na domaćem terenu protiv košarkaša Labrade.

KK Radnik – KK Virovitica 72:92

Za Viroviticu su igrali: Petrović Z. 17, Pavlović A. 23, Golub V. 20, Ferenčević M. 20, Vajagić N. 11, Bobanac J., Cah D., Petrović M. 1, Petrović S., Gverić M. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content