4. nogometna liga: Pobjede Pitomače i Papuka, Virovitica donijela bod iz Kloštra Podravskog

U petnaestom kolu 4. lige Bjelovar Koprivnica Virovitica naši ligaši su osvojili sedam bodova. Pitomača je na svom terenu pobijedila Rovišće 3:0. Počelo je kaznenim udarcem u 40. minuti koji je uspješno realizirao Filip Škaro, koji je postigao zgoditak i u 63. minuti, dok je priču završio Valentino Pintarić zgoditkom u 83.minuti.

Papuk je u Orahovici pobijedio Podravac iz Virja također 3:0. Zgoditke za Orahovčane su postigli Borna Mimić u 35. i 40. minuti, te Benjamin Radinković u 86.minuti.

Virovitičani su donijeli bod s gostovanja kod Mladosti u Kloštru Podravskom, utakmica je završila bez zgoditaka 0:0.

Slatina je poražena n a gostovanju u Garešnici od Garića 1:2. Domaći prednost iz šeste i minute anulirao je Ante Vicić zgoditkom u dvadesetoj minuti, ali su do odmora igrači Garića ponovno poveli i taj se rezultat očuvao do kraja utakmice.

Utakmice su igrane po kišnom vremenu i blatnjavim terenima. U idućem kolu Virovitica ugošćuje Dinamo iz Predavca, a Slatina Zdenku iz Velikih Zdenaca, nogometaši Pitomače putuju u susjedni Đurđevac kod Graničara, a orahovački Papuk gostuje u Rovišću. (www.icv.hr, mš)

Papuk Podravac 4 Custom Papuk Podravac 2 Custom IMG 5591 Custom IMG 5585 Custom IMG 5581 Custom IMG 5575 Custom IMG 5567 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content