4. nogometna liga: Pobjede Virovitice, Slatine i Papuka; prvi proljetni poraz Pitomače

U 4. nogometnoj ligi Bjelovar Koprivnica Virovitica odigrano je osamnaesto kolo. Nogometaši Virovitice pobijedili su na Vegeški Graničar iz Đurđevca 4:2. Zgoditke za domaću momčad su postigli Nikola Suvajac dva, od čega jedan iz kaznenog udarca, Rok Horaček i Slaven Marković. Pred sam kraju susreta isključen je domaći igrač Franjo Farkaš, zbog udaranja protivničkog igrača.

S navijačke strane utakmicu su obilježilo verbalno vrijeđanje gostujućih Picoka i domaćih malobrojnih Građana, koje na svu sreću nije prešlo u nešto više.

Papuk je u Orahovici uvjerljivo pobijedio Zdenku iz Velikih Zdenaca 5:2. Borna Mimić je postigao tri zgoditka, dok su ostala dva polučili dragan Trupina i Matej Mitrović.

Slatina je na svom stadionu pobijedila Mladost iz Kloštra Podravskog 3:2. Za Slatinčane efikasni su bili Dominik Šantavec, Ante Knežević i Danijel Ciglar.

Pitomača je minimalno poražena od Tomislava u Bereku 1:0. Zgoditak je postignut u 66. minuti. U 78. minuti Valentino Paradinović je dobio crveni karton zbog nesportskog ponašanja. Ali je u istoj akciji pocrvenio i jedan domaći igrač.

U devetnaestom kolu Pitomača dočekuje Križevce, a Virovitica Rovišće. Slatina gostuje kod Dinama u Predavcu, a Papuk kod Tehničara u Cvetkovcu. (www.icv.hr, mš)

IMG 7842 Custom IMG 7840 Custom IMG 7837 Custom IMG 7834 Custom IMG 7826 Custom Borna Mimić hat trick protiv Zdenke Custom Papuk Zdenka 5 Custom Papuk Zdenka 4 Custom Papuk Zdenka 3 Custom Papuk Zdenka 6 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content