Bruna Vedriš brončana na državnom prvenstvu u karateu

Tijekom 14. i 15. travnja 2018. godine održano je Državno prvenstvo u karateu za učenike i učenice, mlađe učenike i učenice i mlađe kadete i kadetkinje. Na istom prvenstvu je nastupio i Karate Klub Podravski Sokol Pitomača sa svoja tri člana, Brunom Vedriš, Danilom Bakovom i Lanom Kostadinović.

Bruna Vedriš je nastupala u kumitama u kategoriji mlađe učenice (8,9) -32 kg, osvojila je 3. mjesto, a s državnog prvenstva vratila se s brončanom medaljom.

Danilo Bakov je nastupio u kumitama u kategoriji učenici (10,11) -46 kg, nakon nedostatka sportske sreće ostao je bez plasmana.

Lana Kostadinović je nastupala u kumitama u kategoriji učenice (10,11) -36 kg, u prvoj je borbi nakon nezgodnog pada zadobila ozljedu te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu a time je završio njezin nastup na državnom prvenstvu.

Brončanoj na državnom prvenstvu, Bruni Vedriš, čestitamo i želimo još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima, a Lani Kostadinović želimo brz oporavak i brzi povratak na tatami. (Pitomača.hr)

IMG 3034 IMG 3035

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content