Dođite podržati mlade virovitičke košarkašice na završnici Prvenstva Hrvatske u Đurđevcu i Virju

Mlade virovitičke košarkašice, popularni “malci” ovog vikenda sudjeluju na Završnici prvenstva Republike Hrvatske u mini košarci u Đurđevcu i Virju. Iako ždrijeb nije mazio naše mlade košarkaške nade budući su se našle u grupi sa ŽKK Ragusom (prošlogodišnjim prvakinjama u ovoj kategoriji) i ekipama renomiranih prvoligaških ekipa (ŽKK Trešnjevka 2009 igra finale Prvenstva Hrvatske, a ŽKK Gospić je sedmerostruki prvak Hrvatske) sigurni smo da će dati sve od sebe ne bi li što bolje prezentirale virovitički sport.

Prvu utakmicu igraju u petak u Đurđevcu u 17.30 sati protiv ekipe ŽKK Borovo. U subotu igraju čak tri utakmice i to također u Đurđevcu protiv ekipa ŽKK Gospić u 9.00 sati, ŽKK Raguse u 16.00 sati i ŽKK Trešnjevke 2009 u 17.15 sati. U nedjelju se igraju utakmice za plasman.

Teško će biti ponoviti prošlogodišnje pomalo senzacionalno 7. mjesto u Hrvatskoj no iako je ekipa u znatno promijenjenom sastavu nadamo se lijepih vijesti i sa ovogodišnje završnice. Đurđevac i Virje su nam blizu stoga dođite i podržite naše male košarkaške nade. (www.icv.hr, rf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content