FOTO: Hrabrom igrom i borbenošću rukometaši Viro Virovitice stigli do pobjede: Zagrebaši “pali” u grotlu dvorane Tehničke škole

U zaostalom susretu 22. kola prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice na svom terenu su pobijedili drugu momčad PPD Zagreba 32:26. Prvi dio gosti su vodili, u jednom trenutku semafor je pokazivao čak 9:14, no domaći igrači se nisu predavali. Napravili su seriju 6:0 i od tog trenutka preuzeli kontrolu rezultata.

Zagrebački “neboderi” koji su u prvom dijelu bili nepremostiva prepreka domaćim napadačima, u drugom dijelu su posustali. Domaća momčad je ispunila najavu trenera Damira Vašarevića i srčanošću došla do novih bodova.

MG 5972

Golove za Viro Viroviticu postigli su Luka Moslavac i fenomenalni Ivan Janjić po šest, Karlo Vašarević, Kristijan Smiljčić i Dubravko Benko po četiri, Dario Vozab i Matko Crljenić po tri, te Luka Poljak i Ivan Taras po jedan, dok su još igrali Dino Meter, Krešimir Godeč, Robert Rešetar, Karlo Štimac, Antonio Starčević, Filip Vašarević i Toni Smutni.

U subotu 14. travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole u 20 sati rukometaši Viro Virovitice igraju s Novom Gradiškom. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”450277″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content