FOTO: Nogometna subota – golijada i kartonijada u Virovitici, potop Pitomače, Lukač 05 i Dinamo remizirali

U devetnaestom kolu 4. lige Bjelovar Koprivnica Virovitica nogometaši Virovitice pobijedili su na svom terenu posljednjeplasiranu momčad lige Rovišće 6:1. Gosti su poveli na samom početku susreta, ali vrlo brzo su domaći igrači pokazali tko je gazda u Virovitici. Zgoditke za Viroviticu postigli su Rok Horaček tri, Nikola Suvajac dva i jednog Marko Puškarić.

MG 8281

U šezdeset četvrtoj minuti pri rezultatu 4:1 došle je do naguravanja igrača na sredini terena. Nakon toga mladi sudac Antonio Sirovec podijelio je tri crvena kartona. Dva su dobili gosti, a u domaćim redovima igru je morao napustiti Marko Puškarić. Sudac je mogao isključiti još nekoliko igrača s obje strane, jer se nemila scena još jednom ponovila u nastavku susreta.

MG 8265

Nogometaši Pitomače su na svom terenu pretrpjeli pravi potop. Izgubili su od Križevaca 1:5. Jedini zgoditak za domaći sastav postigao je Nikola Plavšić iz kaznenog udarca u sedamdeset devetoj minuti. To je Pitomačanima drugi poraz u nizu. Orahovački Papuk je gostovao kod vodećeg Tehničara u Cvetkovcu i izgubio 3:0. Slatina u nedjelju 29.travnja u 17 sati gostuje kod Dinama u Predavcu.

IMG 9434 Custom IMG 9438 Custom IMG 9448 Custom

U prvoj županijskoj ligi, također se igra devetnaesto kolo. U Lukaču domaći nogometaši su remizirali s Dinamom iz Četekovca 1:1. Goste je u prednost doveo Bojan Kujavić, dok je za domaće zgoditak postigao Zvonimir Juhas. sve ostale utakmice županijskih nogometnih liga igraju se u nedjelju 29.travnja u 17 sati. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R. i Mario Š.)

[g-gallery gid=”453154″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content