Gospodarstvenici Virovitičko–podravske županije na 21. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu

U Gudovcu, Bjelovar, od 06. do 08. travnja 2018. godine, održan je 21. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Sajam je otvorila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, uz prisustvo ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i ostalih brojnih dužnosnika državne razine, predstavnika Hrvatske gospodarske komore, HOK-a, Poljoprivredne komore i ostalih institucija, te predstavnika jedinica lokalne i regionalne uprave.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Hrvatske gospodarske komore, u organizaciji HGK – Županijske komore Bjelovar, a posredstvom Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije svoje proizvode predstavila su tri izlagača:
OPG Luka Ivoš Gornje Bazje, OPG Petar Rakošević Virovitica i OPG Vašarević Slatina.

Sajam je bio izuzetno posjećen, osobito su bili zapaženi i proizvodi izlagača iz Virovitičko-podravske županije, što potvrđuje i direktna prodaja proizvoda od aronije iz vlastitog uzgoja, proizvoda od buče, kao i meda i ljekovitog bilja. Dosad su izlaganja na Bjelovarskom proljetnom sajmu imala pozitivne učinke na povećani plasman izloženih proizvoda iz Virovitičko-podravske županije. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content