GRADSKO VIJEĆE: Lani su dobro radili – usvojena godišnja izvješća škola, centara i zajednica s područja grada Virovitice

Kako teku radovi vezani uz obnovu Dvorca i Gradskog parka, što je sa sanacijom kolnika u Strossmayerovoj ulici, koje sve projekte vodi VTA te koliko Grad ulaže u stipendije liječnika samo su neka od pitanja na koja su na današnjoj (četvrtak) sjednici Gradskog vijeća vijećnicima odgovarali pročelnici i ravnatelji u okviru aktualnog sata.

Vijećnici su dobili i odgovore na pitanja što je s pročistačem otpadnih voda te da cijene parkirnih karata na području Virovitice neće rasti, odnosno da će ostati pri cijeni od jedne do tri kune po satu, ovisno o zoni.

U nastavku sjednice vijećnici su dali zeleno svjetlo školama, centrima, institucijama s područja kulture te zajednicama s područja sporta i turizma, usvojivši izvješća vezana uz njihov rad i poslovanje za prošlu godinu.

Uz ostale odluke, usvojena je i ona o raspisivanju izbora za članove mjesnih odbora Grada Virovitice, za Čemernicu, Golo Brdo, Jasenaš, Koriju, Milanovac, Podgorje, Rezovac, Rezovačke Krčevine, Sv. Đurađ, Taborište, Stjepan Radić, Zbor narodne garde, J.J. Strossmayera i Matija Gubec.

Izbori će se održati u nedjelju, 20. svibnja. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”450469″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content