HDZ općine Mikleuš svečano obilježio 28. obljetnicu osnutka

U nazočnosti predsjednika Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije i saborskog zastupnika Josipa Đakića, saborske zastupnice Vesne Bedeković, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Nenada Križića, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Darka Žužaka, članica Zajednice žena Katarina Zrinski, predstavnika općinskih organizacija HDZ-a i načelnika općina s područja Virovitičko-podravske županije, te mnoštva stranačkih pripadnika i simpatizera, u mjesnom domu u Mikleušu svečano je obilježena 28. obljetnica osnutka HDZ-a općine Mikleuš.

Nakon kratkog uvoda voditeljice cjelokupnog programa Helene Hegediš, nazočnima su se redom obratili načelnik općine Mikleuš Milan Dundović, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, saborska zastupnica Vesna Bedeković i predsjednik ŽO VPŽ i saborski zastupnik Josip Đakić.

31514570 1801202356568383 2299719674339786752 n 1

Načelnik Dundović zahvalio se svima na dolasku u velikom broju, dok su se Nenad Križić i Vesna Bedeković, u svom obraćanju nazočnima, osvrnuli na problematiku iz njihovih resora, problemima braniteljske populacije i problemu prosvjete, te iznijeli prijedloge i zaključke kako ih riješiti.

Župan Andrović napomenuo je da Županija neće zaboraviti niti jednu općinu na području VPŽ, te da će učiniti sve kako bi se ravnomjerno razvijale u svim segmentima, od obrazovanja, zdravstva, infrastrukture, industrije do poljoprivrede.
Saborski zastupnik Josip Đakić, kao i mnogo puta do sada, bio je kritičan na odnos prema mještanima tamo gdje na području VPŽ vlast ne obnaša HDZ, te napomenuo da će HDZ uvijek stajati iza svih vrijednih ljudi županije, te kako neće dozvoliti nikakve malverzacije u raspolaganju s državnim poljoprivrednim zemljištem. Također, osvrnuo se i na ratnu odštetu koju bi Srbija trebala isplatiti Hrvatskoj za sva razaranja u Domovinskom ratu, te naglasio da bi tada Lijepa naša, ne samo vratila sve dugove, već bi postala zemlja blagostanja svih svojih građana, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali. (www.icv.hr, ADF)

[g-gallery gid=”453358″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content