Kroz Stari Gradac projurio s 141 km/h, na kućnu adresu stiže mu “čestitka”

Tijekom proteklog tjedna na prometnicama na području PU virovitičko-podravske dogodilo se 13 prometnih nesreća. Tri prometne nesreće rezultirale su lakšim tjelesnim ozljedama, a 10 s materijalnom štetom, dok je u dvije prometne nesreće vozač bio pod utjecajem alkohola. U jednoj prometnoj nesreći počinitelj je napustio mjesto događaja.

Ukupno je utvrđeno 567 prekršaja, od čega je 55 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 310 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 59 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 13 prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje, 8 prekršaja pješaka, 43 ostalih prekršaja biciklista i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,51g/kg je utvrđena u petak u Suhopolju kod vozača bicikla starosti 51 godine, dok je najveća brzina od 141 km/h utvrđena u srijedu Starom Gracu kod vozača osobnog automobila, prekršaj utvrđen stacionarnim slikačem, a vlasniku vozila slijedi obavijest o počinjenom prekršaju i zahtjev za dostavu podataka o počinitelju prekršaja.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content