Piruete nastupom čestitale rođendan Čačincima

U subotu je u Čačincima bilo posebno veselo i razigrano. Klub ritmičke gimnastike Pirueta iz Virovitice doveo je jesenas ritmičku gimnastiku u Slatinu i Čačince i već sada su djevojčice bile spremne pokazati što su naučile. U prepunoj sportskoj dvorani okupilo se pedesetak piruetica koje su svojim nastupom dale poklon općini Čačinci povodom proslave njenog 25 rođendana. Prisutne je pozdravio načelnik općine Čačinci Mirko Mališ.

pirueta ca 4

U sat vremena, koliko je program trajao, imali smo priliku vidjeti dvadesetak izvedbi i to pojedinačne i grupne. U pojedinačnim izvedbama nastupile su natjecateljice Lara Pleše, Amber Đanić, Nikolina Kojić i Lana Malčec koje redovito sudjeluju na mnogobrojnim međunarodnim natjecanjima i osvajaju prva mjesta. Lara Pleše nam se samozatajno pohvalila da je samo ove godine već osvojila 25 medalja. Njihova trenerica Valerija Dočeva dolazi iz Stare Zagore iz Bugarske koja je također bila s njima.

pirueta ca 3

Ravnateljica osnovne škole Antuna Gustava Matoša, Kristina Krmpotić, zahvalila je predsjednici i osnivačici KRG Pirueta Oliveri Pleše na dolasku u Čačince i što je pružila priliku da se i djeca u manjoj sredini mogu baviti ovim predivnim sportom. Olivera Pleše, predsjednica KRG Pirueta se zahvalila im što su prepoznali važnost bavljenja sportom i odabrali upravo ritmičku gimnastiku za svoje djevojčice. Zahvalila je i načelniku općine Mirku Mališu koji je podržao razvoj ovoga sporta u Čačincima te omogućio kupnju velikog tepiha potrebnog za treninge i nastupe.

pirueta ca 2

Ni roditelji nisu sakrivali svoje oduševljenje nastupima već su ih nagrađivali svojim pljeskom.
Susret je završio zajedničkim fotografiranjem i voćnim osvježenjem. (www.icv.hr, mš)

pirueta ca 1

viber image

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content