Poraz Lavica u Bjelovaru

U zaostaloj utakmici devetnaestog kola druge lige sjever za žene rukometašice Tvin Virovitice su izgubile na gostovanju u Bjelovaru od druge ekipe tamošnjeg prvoligaša 27:30. Gošće iz Virovitice su odlično otvorile susret i vodile u nekoliko navrata s tri zgoditka prednosti. Nakon petnaest minuta igre su stale i prepustile inicijativu domaćim igračicama, koje do odmora stvaraju prednost od pet zgoditaka. U nastavku utakmice Virovitičanke se približavaju, ali u ključnim trenucima gube koncentraciju i ne uspijevaju ugroziti domaću pobjedu.

Za Tvin Viroviticu su igrale: Marija Devald, Lorena Hrvoić 5, Nikolina Jezerčić, Lukrecia Veršec, Rea Rakošević 1, Helena Lukačević, Tamara Hudoletnjak 8 (2), Maja Biuk 4, Iva Blažević (4+1), Patricia Bajsar, Sandra Stjepanović, Marija Majstorović 1, Nika Deskar 8 (2), Marta Oštrić, Andrijana Miklić i Iva Biuk (4+1).

U srijedu 18.travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 19 sati, rukometašice Tvin Virovitice igraju s Multinormom iz Cerne. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content