Rezovačke Krčevine: U planu rekonstrukcija i dogradnja Mjesnog doma u Rezovačkim Krčevinama i postavljanje LED javne rasvjete

U Mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama održan je zbor građana za mještane ovog prigradskog naselja. Uz gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina, sastanku s građanima nazočili su i zamjenici gradonačelnika Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac te pročelnici i direktori gradskih tvrtki koji su spremno odgovarali na pitanja mještana. Gradonačelnik Ivica Kirin i ovom je prilikom pozvao mještane da uočene nedostatke na području svog Mjesnog odbora javljaju Komunalnom info centru na besplatni telefon 0800-9995.

IMG 9395

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Jurica Kajić naglasio je da je posljednjih nekoliko godina znatno podignuta kvaliteta života u naselju te je podsjetio mještane na odrađene aktivnosti. Tijekom protekle godine je, između ostalog, izgrađen put od Rezovačkih Krčevina do Jasenaša koji je znatno skratio put mještanima do Jasenaša, rekonstruirana je cesta u Rezovačkim Krčevinama u Ulici Slavka Biondića (nastavak) te je produljena javna rasvjeta na igralištu i sanjkalištu.

IMG 9400

Za naredno razdoblje najavljena je rekonstrukcija i dogradnja Mjesnog doma, asfaltiranje i javna rasvjeta u Ulici sv. Mihovila – odvojak te postavljanje LED javne rasvjete.
Sljedeći zbor građana održat će se u srijedu, 11. travnja, u Koriji. (virovitica.hr, M. Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content