Rukometni vikend pred nama…

Rukometašice Pitomače putuju u Split

U 20. kolu prve lige rukometašice Pitomače gostuju u Splitu kod ekipe Split 2010. Utakmica se igra u sportskoj dvorani na Gripama u subotu 7.travnja u 18 sati. U slučaju pozitivnog rezultata Pitomačanke bi se dobrim dijelom osigurale opstanak u ligi.

Slatina ugošćuje Požegu, Orahovica gostuje u Županji

U 16. kolu druge lige istok rukometaši Slatine na “svom terenu” u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 7.travnja u 15,30 sati igraju s Požegom. Rukometaši Orahovice također u subotu 7.travnja ali u 19 sati igraju Županji u sportskoj dvorani osnovne škole Ivana Kozarca s domaćom momčadi.

Mikleuš domaćin Josipovcu Višnjevcu

U 14.kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igraju u nedjelju 8. travnja u 17 sati s Josipovcem-Višnjevcem

Kadeti ugošćuju Senj i Poreč

U odgođenim utakmicama osmog kruga prve jedinstvene kadetske lige rukometaši Viro Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 8.travnja igraju sa Senjom i Porečom. Turnir se igra od 11 do 16 sati.

Mlađi kadeti Viro Virovitice igraju s Daruvarom

Svoj međusobni susret u 1. mlađe kadetskoj ligi rukometaši Viro Virovitice i Daruvara odigrat će u subotu 7.travnja u 13.30 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

Najmlađe selekcije naših rukometnih klubova u Karlovcu

Ove nedjelje 8.travnja u Karlovcu igra se otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu za uzrast 2008.godište i mlađe. Prvenstvo počinje u 9 sati. Na njemu po tradiciji sudjeluju ekipe svih naših rukometnih klubova. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content