Rukometni vikend: Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Zagrebu, Lavice u Osijeku, Pitomača putuje u Ivanić Grad po bodove spasa

U dvadeset drugom kolu prve lige rukometašice Pitomače putuju u Ivanić Grad. Igračice Ivanića već su izgubile sve šanse za opstanak u ligi, ali to ne znači da će se predati bez borbe. Pitomačankama su bodovi iz Ivanić Grada biti za opstanak u društvu najbolji. Utakmica se igra u nedjelju 22.travnja u 18 sati u sportskoj dvorani Žeravinec.

Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Zagrebu kod Maksimir Pastele

U dvadeset četvrtom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice putuju na gostovanje u Zagreb. U sportskoj dvorani MIOC -a u nedjelju 22.travnja u 17,40 sati igraju s Maksimir Pastelom. Momčad trenera Damira Vašarevića je kompletna i želi nastaviti pobjednički niz.

Lavice igraju u Osijeku

U dvadeset prvom kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Osijeku. Porazom od Multinorma iz Cerne izgubile su priliku osvojiti drugo mjesto, ali im trebaju bodovi za potvrdu treće pozicije na tablici. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Zrinjevac u nedjelju 22.travnja u 16 sati.

Slatina ugošćuje Nexe II. , Orahovica gostuje u Starom Petrovom Selu

U drugoj ligi istok igraju se utakmice posljednjeg osamnaestog kola. Rukometaši Slatine u subotu 21.travnja u 16,30 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju s drugom ekipom našičkog Nexea. U nedjelju 2.travnja u 19,30 sati rukometaši Orahovice u školskoj sportskoj dvorani u Starom Petrovom Selu igraju s domaćom Slavijom.

Rukometašice Mikleuša dočekuju Ivankovo; Pitomača II. putuje u Veliko Trojstvo

U šesnaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 21.travnja u 16 sati igraju s Ivankovom. U sedamnaestom kolu treće lige sjever druga ekipa rukometašica Pitomače gostuje u Velikom Trojstvu. Utakmice se igra u mjesnoj sportskoj dvorani u subotu 21.travnja u 17 sati.

U trinaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša gostuju kod druge ekipe Osijeka . Utakmica se igra u nedjelju 25.ožujka u sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku u 16 sati.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine igraju sa ZG Dubravom i Ivanićem

U jedanaestom krugu 1.jedinstvene kadetske lige kadeti Viro Virovitice i Slatine u nedjelju 22.travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju sa ZG Dubravom i Ivanićem. Utakmice se igraju od 11 do 16 sati.

Djevojčice B igraju s Radnikom i Đurđevcem

U devetom krug Regionalne lige Sjever djevojčica B rukometašice Tvin Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 22.,travnja igraju s Radnikom iz Križevaca i Đurđevcem. Utakmice se igraju od 16 do 19 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content