Sandra Jadek na ”Zlatnoj jabuci” osvojila 1. mjesto u kategoriji ”Hladni desert”

Prestižno kuharsko natjecanje ”Zlatna jabuka”, održano je 19. i 20. travnja u dvorani Barun Trenk u Vinkovcima. U organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije 14. put okupio se velik broj slastičara i kuhara iz najeminentnijih hrvatskih restorana i hotela, koji su se borili za glavnu nagradu, Kristalnu kuhaču, a među njima je bila i slatinska renomirana slastičarka Sandra Jadek. Naša je Sandra osvojila 1. mjesto u kategoriji ”Hladni desert”.

U četvrtak, 19. travnja, prvog dana natjecanja gosti su imali priliku odati počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, zapalivši svijeće ispred njegova spomen obilježja u Vinkovcima. Nakon toga gosti su obišli Muzej likovnih umjetnosti i Muzej grada Vinkovaca. Obilazak grada završio je šetnjom do Oriona. Goste je primio i gradonačelnik Ivan Bosančić, te župan Božo Galić. Na središnjem trgu u Vinkovcima tih dana bio je postavljen i gastro šator gdje su se mogla kušati jela pripremljena od članova Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije.

Ovogodišnja ”Zlatna jabuka” bila je posebna i po tome što se ujedno obilježava 15. godina od osnutka Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije, te otvaranje 22. Sajma zdravlja u Vinkovcima. (www.icv.hr, af)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content