Sjajni rezultati naših učenika na državnoj završnici u krosu

U Poreču je održana državna završnica u krosu za srednje škole. Gimnazija Petra Preradovića iz Virovitice u konkurenciji djevojaka je osvojila treće mjesto. Ekipu su činile Paula Rakijašić, koja je pojedinačno bila prva, Lena Sabo, Ema Borković i Laura Fel.

marul kros

U konkurenciji mladića našu županiju predstavljao je Marul iz Slatine, koji je osvojio peto mjesto. U ekipi Marula su bili: Sebastian Herceg, Alen Šaponja, Karlo Matoković i Ivor Miklošević.

ibm kros

Kod osnovnih škola u ženskoj konkurenciji osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice je bila šesta (Antonela Tutić, Klara Crnoja, Mihaela Milković i Marija Medved), dok je u muškoj konkurenciji osnovna škola Petra Preradovića iz Pitomače bila jedanaesta ( Erik Erdelji, Matej Babić, Luka Kos i Andre Posenjak).

ek slatina kros

U konkurenciji petih i šestih razreda našu županiju je predstavljala osnovna škola Eugena Kumičić iz Slatine. Kod djevojčica ekipa u sastavu Tia Hršak, Tea Halužan, Karla Mihaljević i Veronika Vilk je osvojila treće mjesto, dok su dječaci bili dvanaesti ( Ivan Blašković, Noa Jaković, Dorijan Putar i Davor Kizivat). (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content