Slatinski kuglači održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Kuglački klub Slatina održao je jučer, 14. travnja, redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u prostorima Centra nevladinih udruga. Izvještaj o radu kluba, kao i financijsko izvješće za 2017. godinu iznio je predsjednik Željko Vaška, te predstavio plan rada za 2018. godinu u kojemu je posebni naglasak stavio na ovogodišnje obilježavanje 60. obljetnice djelovanja kluba. Također, Vaška je spomenuo i “rak ranu” Kuglačkog kluba Slatina, koji se natječe u 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi Istok-zona Osijek, a to je nedostatak kuglane u Slatini, pa svoje domaćinske mečeve slatinski kuglači odrađuju u Virovitici, kao i treninge, a što je dodatni i velik trošak za tako mali klub.

IMG 7393Pozdrave prisutnima, kao i čestitke kuglačima na osvojenom 3. mjestu lige, uputio je slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, te obećao kako će se osobno zauzeti za što ranije rješavanje pitanja izgradnje kuglane u gradu ili nekom od prigradskih naselja, ovisno o tome kako se situacija bude razvijala, ali je dodao i to da Grad nije baš u “bajnoj” financijskoj situaciji, a da izgradnja kuglane dosta košta.

Skupu su se još obratili predsjednik predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Davor Butorac i predsjednik Županijskog kuglačkog Saveza Stipan Gojević Zrnić, rekavši kako će KK Slatina uvijek imati njihovu bezrezervnu podršku.
(www.icv.hr; AF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content