SOPJE Načelnik obradovao polaznike Male škole, darovao im radne potrepštine i grickalice

U okviru Područne škole Sopje, Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica, a u suradnji s Općinom Sopje, djeluje Mala škola namijenjena predškolskom uzrastu. Buduće školarce u prostorijama Područne škole Sopje posjetio je načelnik Berislav Androš te im uručio potrebna sredstva za kvalitetno provođenje aktivnosti.

mala škola1

Polaznici Male škole osobito su se obradovali i raznim grickalicama i sokovima. Načelnik je uz igru s polaznicima saznao što im sve treba da im prvi školski koraci budu ugodniji i kvalitetniji te obećao da će se za sve potrebno pobrinuti Općina, kroz izdvajanja iz proračuna.

mala škola

– Mala škola je poseban oblik organizirane pripreme djece za polazak u osnovnu školu, kojom se obuhvaćaju sadržajno metodičke promjene primjerene potrebama naraštaja predškolske djece. Mala škola je prostor između obiteljskog doma, dječjeg vrtića i osnovne škole. Cilj ove naše Male škole je da djeci, u godini prije polaska u ‘pravu’ školu, osiguramo okruženje u kojem će ona moći na najbolji način razviti sve svoje potencijale – rekao je načelnik B. Androš. (www.icv.hr, A.F.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content