U Podgorju ove godine u planu rekonstrukcija Ulice sv. Nikole Tavelića III odvojak te izrada projektne dokumentacije za javnu rasvjetu na cesti Virovitica – Podgorje

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima održao je jučer, 3. travnja, sastanak s mještanima Mjesnog odbora Podgorje. Na sastanku su mještani, kao i svake godine, virovitičkom gradonačelniku, kao i pročelnicima Grada Virovitice i direktorima gradskih tvrtki mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić upoznao je prisutne s odrađenim aktivnostima u posljednje četiri godine, pri čemu je posebno naglasio rekonstrukciju Bilogorske ulice te Ulice sv. Petra i Pavla, a asfaltirana je i ulica Ložnjak. Između ostalog, obnovljena su i sva dječja igrališta, a napravljeno je i novo igralište kod Mjesnog doma s novim igralima na opće oduševljenje najmlađih. Također, obnovljeno je i školsko sportsko igralište gdje su postavljene nove zaštitne mreže te obnovljeni golovi i koševi.

– Redovito održavamo i poljske putove te pokušavamo što je moguće učestalije i kvalitetnije to odrađivati. Kiša i teretna vozila naprave svoje, no i dalje ćemo ustrajati u tome da se to sanira kako treba, naglasio je Milan Krmpotić.

Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkim crtama je iznio što je u planu u narednom razdoblju u ovom prigradskom naselju. Između ostalog, ove godine u planu je rekonstrukcija Ulice Sv. Nikole Tavelića III. te izrada projektne dokumentacije za javnu rasvjetu na spojnoj cesti Virovitica – Podgorje. Tijekom sljedeće četiri godine asfaltirat će se cesta uz prugu, zatim tu je rekonstrukcija Ulice sv. Nikole Tavelića V odvojak, rekonstrukcija Ulice Sv. Jurja, asfaltiranje parkinga iza Mjesnog doma i na igralištu, izgradnja nogostupa u Bilogorskoj ulici…

Tom prilikom su gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednik Vijeća MO Podgorje zahvalili udrugama, Društvu sportske rekreacije Podgorje, NK Podgorje te Udruzi umirovljenika na svesrdnom angažmanu i sadržajima koje organiziraju na području ovog prigradskog naselja.

Nakon zbora građana u Podgorju, u danas, 4. travnja zbor građana održat će se u Taborištu. (virovitica.hr, foto: Martina Bašić)

[g-gallery gid=”449116″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content