Vikend u Kinu Slatina: horor Stranci, animirana komedija Ukradena Princeza, drama Marija Magdalena i biografski Glazba Tišine

Ovog vikenda u Kinu Slatina možete pogledati:

PROGRAM VELIKE DVORANE
UKRADENA PRINCEZA sink
animirani, komedija

petak, 06.04. u 17:00
subota, 07.04. u 17:00
nedjelja, 08.04. u 17:00

Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Cijena ulaznice: 20 kn

MARIJA MAGDALENA
drama

petak, 06.04. u 19:00
subota, 07.04. u 19:00
nedjelja, 08.04. u 19:00

Marija Magdalena nova je inačica biblijske drame, filmska priča o Mariji Magdaleni iz pera Helen Edmundson i Philippe Goslett, redatelja Gartha Davisa.

Legenda o Mariji Magdaleni kontroverzna je pripovijest s nekoliko lica, o kojoj se neistomišljenici najčešće sukobe zbog različitih povijesnih i biblijskih tumačenja.

Zbog Magdalenine tjelesnosti i njezina prisnog odnosa s Isusom, njezina je priča stoljećima dominantno zloporabljena za degradaciju žena i diskreditaciju seksualnosti općenito. Ovakvim stavovima prema njoj kao povijesnoj osobi, suprotstavljena je činjenica kako je u trenutcima Isusove najveće muke na Golgoti, Marija Magdalena bila jedna od rijetkih koja je ostala uz njega, odbijajući ga izdati, a bila je i prva koja je svjedočila o čudu njegova uskrsnuća.

Ne propustite svjedočiti ekranizaciji povijesne priče koja i danas uzburkava svijet i doživite lik Marije Magdalene u drugačijem svijetlu.

Cijena ulaznice: 20 kn

STRANCI: NOĆNI PLIJEN
horor

petak, 06.04. u 21:00
subota, 07.04. u 21:00
nedjelja, 08.04. u 21:00

U centru zbivanja je četveročlana obitelj, koja se zbog financijske situacije seli u izoliranu kućicu. Nedugo nakon doseljenja troje nepoznatih ljudi ih počinju maltretirati, a borba za život tek počinje.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROGRAM ART DVORANE:
GLAZBA TIŠINE
biografski

petak, 06.04. u 20:00
subota, 07.04. u 20:00
nedjelja, 08.04. u 20:00

Rijetki su pjevači koji su svojim umjetničkim djelovanjem dotaknuli onoliko srca kao Andrea Bocelli. Nastupajući pred rasprodanim arenama, ovaj zlatni tenor osvojio je publiku diljem svijeta, a njegovoj se glazbenoj veličine dive i pape, predsjednici, članovi kraljevske obitelji te neke od najvećih zvijezda klasične i pop glazbene scene.

Cijena ulaznice: 20 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content